dilluns, 10 de juliol del 2017

Categories dels guants de protecció



Els guants de seguretat de protecció s’han d’utilitzar a la feina quan l’avaluació de riscos ho conclogui, és a dir, quan el treballador està exposat a risc o perill potencial pel que fa a mans i/o braços.

A Subministres Planas trobarà una gran quantitat de guants de protecció, però per escollir-lo també s’ha de tenir clar quin es el guant que permet realitzar la tasca laboral de la manera més fàcil possible maximitzant el nivell més alt de protecció.

Els guants de protecció igual que els equips de protecció individual, es classifiquen en tres categories tenint en compte el risc o perill.

- Guants de Categoria I : Aquells guants de disseny senzill que protegeixen contra riscos de caràcter lleu. En aquesta categoria s’inclouen, els guants de jardineria,  guants de protecció tèrmica (menys de 50ºC) i els guants de protecció en front de solucions diluïdes de detergents.


- Guants de Categoria II: Guants que protegeixen contra riscos que no siguin mortals o que puguin causar lesions greus o molt greus per l’usuari. Guants anti-tall, guants mecànica, guants tèrmics (màxim 100ºC), guants de protecció de les moto serres, guants de protecció del fred i guants de soldador.


- Guants de Categoria III: Són els guants destinats a protegir el usuari de riscos que el puguin danyar greument o de forma irreversible, com per exemple, els guants de protecció química, els de protecció tèrmica (més de 100 graus) o els guants ignífugs per a bombers.

Per tant, abans d’adquirir un guant és important que tingui en compte quina és la tasca laboral que realitza i quin és el perill que té.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.